Klíčky řeřichy lze sklízet asi po 1 týdnu. Mladé listy můžete sklízet cca po 4 týdnech.Lahodné kořeněné listy jsou ideální do salátu i jako zdobení burgru, masa, aj.
Mizuna je známá i jako japonská hořčice. Klíčky mizuny lze sklízet asi po 1 týdnu. Mladé lístky s krásně pilovitým okrajem listu můžete sklízet asi po 3 týdnech. Mizuna má jemnou hořčičnou chuť, která se skvěle hodí do salátů a studených sýrových pokrmů.
Klíčky hořčice Red Frills lze sklízet asi po 1 týdnu. Mladé listy Baby leaf můžete sklízet cca po 4 týdnech. Lahodné kořeněné listy jsou ideální do salátu i jako zdobení burgru, masa, aj.
Mikro listy lze sklízet asi po 2 týdnech.Chuť brutnáku se dobře kombinuje s rybími pokrmy a sendviči.
080308
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací