Belcando MasterCraft Topping Lamb - Jehněčí s hráškem
Kód: 511735Detailní popis produktu
Voňavé kousky čerstvého jehněčího masa vařené ve vlastní šťávě s nasládlým hráškem si váš pes zamiluje hned s prvním soustem. Zalijte jimi granule a nechte ho vychutnat si šťavnatou chuť a vůni s maximem živin. Výživné jehněčí s nasládlým hráškem dodá živiny a lahodnou chuťPoctivý jehněčí vývar s kousky čerstvého jehněčího masa a zeleným hráškem rozzáří psí oči. Běžné granule posune o stupeň výše a přidá pořádnou dávku chutných živin. Hypoalergenní jehněčí protein, který psy nedráždí a snadno jej stráví i velmi citliví chlupáči. Vitamíny nabitý hrášek se postará o likvidaci toxinů v těle a dodá vlákninu a bílkoviny, aby měl vás parťák z čeho čerpat sílu a energii. Belcando MasterCraft Topping Lamb - Jehněčí s hráškem jako výživná odměnaČerstvé jehněčí maso z čisté svaloviny, srdce a silný vývar je jediným zdrojem živočišných proteinů.Hrášek zajistí příjem vitamínů A a B, antioxidantů i cenné vlákniny a rostlinných bílkovin. To vše bez chemických konzervantů, barviv a umělých dochucovadel.Voňavý mix šťavnatého jehněčího masa, silného vývaru a sladkého hrášku v toppingu pro psy Belcando potěší každého psího gurmána novým zážitkem z jídla. Doporučujeme pro:Štěňata, dospělé psy a seniory všech plemenPsy trpící nechutenstvímPsy s citlivým zažívánímPsy se špatným pitným režimemPsí sportovce, kteří před výkonem potřebují zavodnit a ochutit misku s obyčejnou vodouSložení:Jehněčí svalovina; srdce (50 %), jehněčí vývar (44 %), hrách (6 %) Analytické složky:Hrubá bílkovina 9 %, tuk 5 %, hrubé popeloviny 0,5 %, hrubá vláknina 0,1 %, vlhkost 85 %Doplňkové parametry
Kategorie: | Kapsičky pro psy |
---|---|
Speciální vlastnosti: | Grain free / Bez obilovin, Bez kukuřice, Hypoalergenní, Bez sóji, Bez mléčných produktů, Bez lepku, |
Zdravotní problémy: | Průjem a nadýmání, |
Stáří psa: | Junior / Štěně, Adult / Dospělý, Senior, |
Druh masa: | Jehněčí maso, |
Výrobce: | Belcando, |
Doplňkové krmivo pro: | Psy, |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář