Mizuna je známá i jako japonská hořčice. Klíčky mizuny lze sklízet asi po 1 týdnu. Mladé lístky, s krásně pilovitým okrajem listu, můžete sklízet asi po 3 týdnech. Mizuna má jemnou hořčičnou chuť, která se skvěle hodí do salátů a studených sýrových pokrmů.
Klíčky ředkvičky Red Daikon lze sklízet asi po 1 týdnu. Nápadně krásně zbarevné klíčky jsou dobře kombinovatelné do salátů nebo s teplými orientálními jídly. Jsou oblíbené při zdobení.
Klíčky hořčice Red Frills lze sklízet asi po 1 týdnu. Mladé listy Baby leaf můžete sklízet cca po 4 týdnech. Lahodné kořeněné listy jsou ideální do salátu i jako zdobení burgru, masa, aj.
Zdravé klíčky bazalky se sladkou citrusovou příchutí tzv. Microgreens. Jsou oblíbené kuchaři k podávání se sladkými dezerty nebo jako dokonalé chuťové překvapení do koktejlů.
080305
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací